Térkép betöltése...

Eladó Telek, Érd

Érd, Újfalu      Térkép
Eladó
Építési telek
  • 1509 m2
    telekterület

Eladó építési telek

Honlap
www.startlak.hu/6591468
Hirdetéskód
6591468
Irodai kód
3193296
Elhelyezkedés
Érd, Újfalu
Kategória
Telek
Típus
Építési telek
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Telekterület
1509 m2

Leírás

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!
Eladó Érden egy tehermentes 1508 m2-es építési telek, melyre építhető ikerház vagy emeletes ház is, övezeti besorolás LKE-8! Víz és villany bevezetve a telekre! Környéken sok új ház épül, nagyon felkapott terület, folyamatos fejlesztés mellet, közművek tekintetében. Telekre a víz és villany bevezetve.
Ha emeletes házat építenek rá, akkor panorámás helyen van! A telekről 10 perc alatt elérhető a 6-os út, illetve az M6-os autópálya is, az érdi Tesco kb 5 perc alatt megközelíthető! Jelenleg a telken gyümölcsfák és szőlő ültetvény található.
Az ár fix nincs alku lehetőség!
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján!?
M[------]

Tulajdonságok

víz
villany